Tárgyalás a Bresciával

VOLESZÁK GÁBORVOLESZÁK GÁBOR
Vágólapra másolva!
2007.06.29. 23:18
Címkék
Az olasz Serie B-ben szereplő Brescia játékosa lehet Feczesin Róbert, az FC Sopron 21 éves, kétszeres válogatott támadója. Bár az olasz együttesnél hivatalosan egyelőre nem tudnak a magyar játékos érkezéséről, a soproni csapat ügyvezetője, Köteles Zsolt elismerte: folynak a tárgyalások a szerződtetésről.

Újabb magyar játékos igazolhat az olasz másodosztályba, nincs kizárva, hogy Feczesin Róbert hamarosan a Brescia labdarúgója s így Vass Ádám csapattársa lesz. Csak emlékeztetőül: az FC Sopron 21 éves támadója nem volt jelen a bordó-fehér együttes hétfői első edzésén. Mint kiderült, a játékos igazoltan hiányzott a tréningről az U21-es válogatottban való szereplése miatt (megjegyezzük: a Fehéroroszország és Lettország elleni Eb-selejtezőn játszó csatár valóban egy héttel több pihenőt kapott, ám a soproni csapat felkészülése eleve ennyit is csúszott…). Közben a jól értesültek arról kezdtek sugdolózni, hogy Feczesin Róbert bizonyosan távozik az együttestől, és külföld, egészen pontosan Olaszország felé veszi az irányt. Erre a felvetésre a csatár lapunknak korábban elmondta: „Még beszélnem kell a vezetőkkel, egyelőre csak annyi biztos, hogy a hét második felében viszszatérek Sopronba. Tisztában vagyok vele, hogy akadnak kérőim, de ország- és csapatneveket nem tudok mondani.” Többet azonban pénteken sem tudtunk meg a labdarúgótól, ugyanis egész nap – egy kivételtől eltekintve, amikor elfoglaltságaira hivatkozva későbbi időpontot kért a beszélgetésre – elérhetetlennek bizonyult. Így nem tudtuk meg tőle, miben állapodott meg az elöljárókkal (Vízer László Máriusz, a soproniak többségi tulajdonosa is néma maradt), illetve visszatért-e egyáltalán Sopronba. Érdeklődtünk a szóban forgó olasz együttesnél is, ahol Stefano Gelona, a gárda szóvivője némi közönnyel elárulta, „… be kell vallanom, nem hallottam semmit Feczesin Róbertről”, majd sejtelmesen hozzátette: „… még nem”.

Mindenesetre furcsa, hogy a Bresciánál azt mondják, nem értesültek a magyar csatárról, hiszen korábban, amikor Vass Ádám felől érdeklődtünk, titkolózás helyett elmondták, hogy a játékos valóban felkeltette a figyelmüket.

Ezúttal azonban semmi ilyesmit nem hallhattunk, sőt olaszországi informátorunk sem tudta megerősíteni értesüléseinket – igaz, cáfolni sem tudta őket. Így aztán Köteles Zsolthoz, a soproni csapat ügyvezető igaz gatójához fordultunk, aki készségesen válaszolt: „Valóban tárgyalunk a Brescia csapatával. Most már nem titok: szóba került, hogy Feczesin Róbert ott folytatja pályafutását. Megállapodásról azonban korai lenne még beszélni…”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik