Stuttgart: irány a kocsma!

VOLESZÁK GÁBORVOLESZÁK GÁBOR
Vágólapra másolva!
2007.10.26. 23:49
Címkék
Nem mindennapi ötlettel állt elő Mario Gomez, a Stuttgart csatára. A labdarúgó szerint a bajnokságban és a BL-ben egyaránt katasztrofálisan szereplő bajnokcsapaton már csak az segítene, ha a játékosok elmennének egyet kocsmázni – szigorúan csapatépítési szándékkal…

Kedd este a VfB Stuttgart szégyent hozott egész Németországra – állítják egybehangzóan a lapok.

A világvége hangulat nem túlzás. A Bundesliga címvédője ugyanis hét közben feltette a koronát mostani „teljesíményére”, és az addig nyeretlen, illetve gólt sem szerző francia Lyontól 2–0-s vereséget szenvedett a BL-ben, és ezzel a sváb együttes sorozatban ötödik tétmérkőzését is elveszítette.

Totális csőd országhatáron belül – és immár azon kívül is. A csalódottság határtalan.

„Komolyan kell kezelnünk ezt a helyzetet – mondta a Stuttgart támadója, Mario Gomez. – Fel kell hagynunk azzal, hogy olyasmiről álmodozunk, amit úgysem tudunk elérni.”

Most azzal is megelégednének, hogy negyven pontot gyűjtsenek a bajnokságban. Ennyi pont elérése persze csak azon csapatok célja, amelyek nem akarnak kiesni...

„Biztosan vannak játékosok, akik nem tudnak ezzel mit kezdeni – utalt a csatár arra, hogy társai közül többen is nehezen dolgozzák fel a sorozatos kudarcokat. – Kénytelenek vagyunk pszichológushoz fordulni. Egy hozzáértő talán javít némelyek lelkiállapotán. Vagy... Az előző szezonban mindig erőt merítettünk az esti összejöveteleinkből. A tavalyi Oktoberfest jól sikerült, egészen összecsiszolta a gárdát. Jó lenne, ha kitisztulna a fejünk, ezt most csupán egy jól sikerült kocsmázással tudnánk elérni!”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik