Róth Antal ötven százalék esélyt ad magának

Z. A.Z. A.
Vágólapra másolva!
2007.12.17. 23:30
Címkék

készítettem a 2007-ről szóló be számolót, és noha egy ilyen értékelés a múlton alapul, jellemzi a jelent is, valamint egyfajta jövőképet próbál előrevetíteni.”

A szövetségi edző amúgy december 13-án az MLSZ székházában járt, igaz, az illetékesek (értsd: az elnökségi tagok, valamint a szövetség első embere) nem tartották fontosnak a személyes meghallgatását. Mondhatnánk, nem történt semmi különös, hasonló már korábban is megesett, meg egyébként is: az elöljárók alighanem a szövetségi kapitányi poszt betöltésére összpontosítanak most.

És bár az U21-es csapat következő Európa-bajnoki selejtezőjére csak augusztus 2-án kerül sor (az ellenfél San Marino lesz, hazai pályán), hibázik, aki úgy gondolkodik, hogy nem kell sietni és bőven van idő a szövetségi edző személyének kijelölésére.

Természetesen Róth Antal fejében is megfordult már, hogy hat esztendő után távozik a fiataloktól, legalábbis erre ötven százalék esélyt lát.

„Ebben a helyzetben két eshetőségre lehet készülni: vagy maradok a csapatnál, vagy nem – folytatta a tréner. – Nem én döntöm el, hogy mi lesz velem...”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik