Öt évig játszik zöld-fehérben

Z. A.Z. A.
Vágólapra másolva!
2008.01.24. 00:15
Címkék

Szerdán ismét az NB II Nyuga ti csoportjában szereplő együttessel meccselt a Győri ETO FC. Egy hete gól nélküli döntetlenre végződött a Gyirmót elleni találkozó, szombaton 3–1-re győzte le az ETO az Integrál-DAC csapatát, tegnap pedig az élvonalba igyekvő Lombard FC-Pápát verte meg 2–1-re. A győriek összeállításából hiányzott az első számú kapus, Szasa Sztevanovics, aki még mindig különmunkát végez, ugyanakkor Pákolicz Dávid hosszabb kihagyás után ismét pályára lépett, valamint rendbe jött Dudás Ádám Achilles-ín-sérülése is. A remek képességű, huzamos ideje sérült Böőr Zoltán egyelőre nincs bevethető állapotban, de tagja lesz a február 4-től tíz napon keresztül Törökországban edzőtáborozó keretnek, és várhatóan felépül a bajnoki rajtra.

Az ETO szimpatizánsait minden bizonnyal foglalkoztatja, a klub vajon szerződést kínál-e Arsene Copának. A már tíz napja a zöld-fehérekkel készülő 19 esztendős, 12-szeres gaboni válogatott középpályás a szombati, háromcsapatos tornán is lehetőséghez jut, és van esély az igazolására.

Ugyanakkor tényként jelenthető ki: Eugene Fomubod a győriek játékoskeretét erősíti. Korábban beszámoltunk arról, hogy a Siófok 22 esztendős kameruni labdarúgója annak ellenére tárgyalt az ETO vezetőivel, hogy szerződése a nyárig az élvonal újoncához kötötte. Ügyében szerdán egyeztetett a két tulajdonos, Tarsoly Csaba és Nemes Ferenc, és megállapodtak a futballista januári átigazolásában. A Rába-partiakhoz magát öt évre elkötelező, elsősorban a labdaszerzésben jeleskedő védekező középpályás várhatóan pénteken érkezik haza a Siófok porecsi edzőtáborából, és csatalakozik új csapatához. Az üzlet egyben azt is jelenti, hogy a légióshoz hasonló szerepkörben futballozó Müller Zsolt Győrből Siófokra szerződött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik