Izgalmas lett a bajnokság!

ZOMBORI ANDRÁSZOMBORI ANDRÁS
Vágólapra másolva!
2008.04.26. 01:42
Címkék
Az Újpest a Sopron kizárása miatt ezúttal játék nélkül jut három ponthoz, a Bp. Honvéd –MTK Budapest mérkőzést vasárnap rendezik, így most az élmezőnyben található DVSC-TEVA, Győri ETO FC és FC Fehérvár szereplésére irányul kiemelt figyelem. Három korábbi kedvenc – a Lokit bajnoki bronzéremig vezető Garamvölgyi Lajos, az ETO-val két bajnoki címet nyerő, 27szeres válogatott Hannich Péter és a Videoton ötszörös válogatottja, Csucsánszky Zoltán – három kérdésünkre válaszolva beszél a bajnokság hajrájáról, egykori csapatára fókuszálva.

1. Fogynak a mérkőzések, egyre aktuálisabb a kérdés: melyik csapat nyeri a bajnokságot?

2. Ha értékelni kellene korábbi együttese idei szereplését, milyen bizonyítványt állítana ki?

3. Mit gondol, kedvenc klubja hányadik helyen zárja a bajnokságot, illetve ha indul valamelyik nemzetközi kupában, mire lehet képes?

GARAMVÖLGYI LAJOS: A Loki mindent learat!

(a Debrecen korábbi vezetőedzője)

1. Nem csinálok belőle titkot: nagyon tetszik a javarészt fiatalokból álló MTK gyors, egyérintős futballja, azonban korábbi csapatomnál, a Lokinál rendezett a háttér, a játékosállomány minősége is kiemelkedő, és ez hosszú távon eldöntheti a versenyt. Az éllovas botlására is szükség lesz a címvédéshez, de hiszek abban, hogy sorozatban negyedszer is Debrecenbe kerülnek az aranyérmek.

2. Ahol rendezett a háttér, ott az eredmény is elvárható. Nem túlzás azt állítanom, a DVSC két csapattal is kiállhatna a bajnokságra, és a második sor sem vallana szégyent. Ezzel azt akarom mondani, a futballistáknak bizonyítaniuk illene, valóban ők a legjobbak a mezőnyben. A bajnoki cím megszerzése mindig örömteli, de az idén becsúsztak olyan döntetlenek és vereségek, amelyeket ez a játékoskeret nem engedhet meg magának.

3. Mint már említettem, nálam a Debrecen a favorit, vagyis a Loki ünnepelhet majd. Ha véletlenül nem így történne, a Magyar Kupa is lehetőséget kínálna a nemzetközi szereplés >>>

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik