Hazatérhet Angyalföldre a csatár

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2009.03.03. 00:33
Címkék

Nem volt túl sikeres az elmúlt fél év Orosz Péter számára. A magyar válogatottban is bemutatkozó csatár a nyáron szerződött az Ofi Krétához, bár ne tette volna. Alig-alig kapott játéklehetőséget, s ami bizony arrafelé nem ritkaság, nem kevés pénzzel tartoztak neki. Így aztán nem csoda, ha elege lett az egészből, közös megegyezéssel szerződést bontott, és elköszönt Krétáról. Azóta Belgiumban edz, s készül a folytatásra. Az elmúlt hetekben több klubbal is hírbe hozták, így a Charleroi-val és a Lommellel is, de egyezség sem itt, sem ott nem született.

Így jött az ötlet, hogy esetleg visszatér Magyarországra.

Információink szerint Angyalföldön nagyon is komolyan gondolják, hogy visszacsábítják a csatárt. Orosz Péter gyerekkorától kezdve a Vasasban futballozott, érzelmileg is kötődik a klubhoz. A tervek szerint, ha nem sikerül külföldi szerződést kötnie, s nem talál magának csapatot a tavaszi idényre, tíz meccs erejéig ismét Angyalföldön futballozna. Ezt a csatár is megerősítette, ám azt sem tagadta, hogy továbbra is külföldön szeretné folytatni pályafutását.

„Sajnos a görög kaland nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna – mondta Orosz Péter. – Szerencsére így is több klub érdeklődik irántam Belgiumban, valamiért mégsem sikerült megegyeznem egyikkel sem. Most leginkább Norvégiába csábítanak, és hajlok rá, hogy kipróbáljam magamat a skandináv országban. Egy-két napon belül eldől, mennyire valós ez az ajánlat. Ha nem jön össze, akkor előfordulhat, hogy a tavaszi idény hátralévő mérkőzésein újra Vasas-mezt húzok...”

Mint ismeretes, az angyalföldiek egyik legjobbja, Németh Norbert Moszkvában vett részt orvosi vizsgálaton, s a Tom Tomszk vezetői ezután döntenek majd arról, hogy szerződtetik-e a magyar játékost. Arról is beszámoltunk, hogy a szombati Vasas–Vecsés edzőmeccsen súlyos szabálytalanság miatt kiállította a játékvezető Tóth Andrást, a piros-kékek csapatkapitányát. Vancsa Miklós, a Vasas ügyvezetője ezzel kapcsolatban annyit mondott, természetesen nem mehetnek el szó nélkül az incidens mellett, de megvárják a fegyelmi bizottság keddi döntését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik