Dragoljub Bekvalac bekeményített

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2009.03.11. 23:49
Címkék

Tarmo Kink ismét gólt szerzett. Lehetne ez is a mérkőzés egyik pozitívuma a győriek számára, ám történt ennél érdekesebb eset is Kazincbarcikán.

A helyi csapat igazi kupa-specialistának számít, évről évre megnehezíti az első osztályban szereplő riválisok dolgát. Ebben a kiírásban sem volt másként, a barcikai fiúk korábban a Vasast búcsúztatták, és most is úgy szálltak harcba, hogy meglepik a bajnokságban jól kezdő és alaposan megerősített Győri ETO-t. S hogy ez nem volt afféle ábrándozás, jelzi, hogy a félidőben még a hazaiak vezettek.

Csakhogy ekkor történt valami.

Megbízható információink szerint Dragoljub Bekvalac, az ETO edzője a következőket mondta já­tékosainak: „Vesztésre állunk egy góllal, s ha még egyet kapunk, fejenként háromezer euróra büntetek meg mindenkit…”

Háromezer euró, az csaknem egymillió forint – fejenként!

A szerb szakember fenyegetése hatott, a fordulás után a Győr nagyobb sebességre kapcsolt, és izgalmas találkozón fordított. Tarmo Kink, a zöld-fehérek észt válogatott labdarúgója ezen a találkozón is bizonyította, hogy jó vásárt csináltak vele a győriek. Arról nem is beszélve, hogy a szerb mester még sokat spórolhat a klub kasszájának: egy-egy gyengébb produkció után máris jöhet a háromezer eurós fenyegetés…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik