Még mindig csak tárgyalnak

S. G.S. G.
Vágólapra másolva!
2009.07.09. 23:32
Címkék

„A Vasas Sport Club elnöksége és ügyvezetősége mindent megtett annak érdekében, hogy az adásvétel sikeresen lezáruljon. Úgy gondolom, mivel minden érdemi egyeztetés megtörtént, a szerződés aláírására a Vasas készen áll. Mondhatom, most már tényleg minden a befektetőtől függ, ezért sem szeretnék találgatni az aláírás konkrét időpontját illetően, hiszen ezzel komolytalanná és hiteltelenné tenném az ügyvezetőséget, tekintettel a korábbi tervezett időpontokra…”– ezt Markovits László, a VasasSC ügyvezető elnöke nyilatkozta szerda este hét óra tájban.

Történt mindez azt követően, hogy az angyalföldi klub vezérkara immár sokadik alkalommal ült tárgyalóasztalhoz Markó Gáborral, egy külföldi befektetői csoport képviselőjével. A piros-kék klub első emberének mondataiból világosan kitűnik, a hosszú tárgyalássorozat immár a végéhez közeledik, s minden esély megvan arra, hogy aláírás kerüljön a szerződésre.

Amint arról beszámoltunk, Mészöly Kálmán és a vele kapcsolatban álló üzleti kör vette fel a kapcsolatot Markó Gáborral, majd a tárgyalásokba bekapcsolódott a Vasas vezetősége is, amely mindenre kiterjedő, precíz, a klub érdekeit szem előtt tartó, alapos munkát végzett. Talán ez is lassította a szerződéskötést, ugyanakkor olyan összegről s támogatásról van szó, amely aprólékos figyelemmel tető alá hozott megállapodást igényel. Biztató lehet, hogy az angyalföldi egyesület közleményében a következő mondat szerepel: a Vasas és a befektető képviselője nagyon konstruktív egyeztetések keretében a szerződés minden részletében megállapodott. A megállapodás aláírása jelenleg a befektető tulajdonosi körének jóváhagyásától függ.

Bizakodhatnak tehát a piroskék szurkolók, ugyanakkor nem árt megjegyezni: két hét múlva kezdődik a bajnokság, csapatról pedig még körvonalakban sem beszélhetnek a Fáy utcában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik