Huszti nem boldog, Rósa egy percet kapott, Gyepes és Böőr kimaradt

Vágólapra másolva!
2006.01.22. 11:28
Címkék
Volt már sikeresebb hétvégéjük is légiósaiknak, Franciaországban, Angliában és Törökországban néztünk körbe, néhányuknak hogyan sikerült a hétvégi bajnoki.
Az angol második vonalban a két magyart is foglalkoztató Wolverhampton Wanderers a Millwall vendége volt szombaton. A héten Zavadszky Gábor temetésére hazaérkező Gyepes Gábor és Rósa Dénes (képünkön) közül Glenn Hoddle ez alkalommal Rósát nevezte be, igaz, csereként csak az utolsó egy percet tölthette a pályán a 0-0-ra végződött összecsapáson. Gyepes Gábor most kimaradt az utazó keretből, ám ott volt a helyszínen, és mint elmondta, "hajtós, brusztolós meccs volt, nekünk talán több esélyünk mutatkozott a győzelemre. Sajnos megint nem jött össze a három pont megszerzése, de megyünk tovább, hiszen a célunk még mindig a feljutás."

Újabb vereséget szenvedett a francia bajnokságban az FC Metz csapata. Huszti Szabolcs (képünkön) bal oldali védőként végig a pályán volt a Nantes ellen, és a 4-1-es vereség ellenére pozitív visszajelzéseket kapott.

"Olyan volt ez a találkozó, mint az egész idényünk: a nagyobbnál nagyobb helyzeteket is elpuskáztuk, még öt méterről is képesek voltunk hibázni. A játék képe alapján nem reális ez az eredmény, persze ez semmit sem számít. Az öltözőben is nagyon rossz volt a hangulat, mindenki le van törve, hiszen egyre nehezebb a helyzetünk. Én sem vagyok túl boldog, de hiszem, hogy a következő hetekben is állandó játéklehetőséget tudok kapni, és talán nyerni is sikerül majd" - mondta a lefújást követően Huszti.

Tovább folytatódik a török bajnokság, és a Super Lig küzdelmeiben Böőr Zoltán (képünkön) együttese, a Manisaspor szombaton az Ankaragucu ellen lépett pályára idegenben.

A magyar válogatott középpályása nem utazott el a többiekkel a fővárosba, ám a Manisaspor szurkolói örülhetnek, hiszen a gárda 2-0-ra győzött.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik