EURO-2012: megérkezett a magyar-horvát delegáció

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2007.02.15. 12:53
Címkék
A tervek szerint megérkezett az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nyoni székházába a magyar-horvát delegáció és a két nemzet közös, 2012-es Eb-pályázata.
A csütörtöki prezentáció az utolsó fontos állomás az április 18-ai, cardiffi döntés előtt. A három versenyben maradt pályázó közül 9 órakor a lengyelek és az ukránok tartották meg elsőként a bemutatójukat, 11 órától az olaszok következtek, a magyar-horvát előadásra pedig az ebédszünetet követően 14 órakor kerül sor.

A végleges dokumentációt Kisteleki István, a honi szövetség elnöke és Keserű Csaba, a pályázati iroda vezetője szállította a székházba.

"Kezdjük a végén: amikor elmegyünk, azt szeretnénk, hogy elismerjék azt az óriási munkát, amit a pályázat elkészítésébe fektetett a bizottság, és hogy azt mondják, megint a mienk a legjobb munka - fogalmazott érkezése után Kisteleki. - Nyugodtan állhatunk délután a bizottság elé, ugyanis mindent megtettünk a kitűzött cél érdekében".

A magyar-horvát anyagot a két ország labdarúgó-szövetségének elnökei, Kisteleki és Vlatko Markovic adják át. Eredetileg tavaly decemberben jelölte volna ki a helyszínt az UEFA, az időpontot azonban április 18-ra módosította. A cardiffi döntés előtt az UEFA több kiegészítést kért a tavaly már elvben végleges anyagokhoz.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik