A Times szerint napjainkban Kaká a világ legjobb labdarúgója

Vágólapra másolva!
2007.06.27. 16:47
Címkék
Sokak véleményéhez „igazodva” a Times című tekintélyes angol napilap is úgy véli, napjainkban Kaká a világ legjobb labdarúgója. Az újság állítja, nehezen született meg a döntés, de az AC Milan brazil szupersztárja maga mögé szorította Ronaldinhót és Cristiano Ronaldót. Mögöttük Samuel Eto-o, az FC Barcelona csatára végzett.
Kaká újabb elsőséget "söpört be"
Kaká újabb elsőséget "söpört be"
Kaká újabb elsőséget "söpört be"
Kaká újabb elsőséget "söpört be"

A lap értékelése szerint rendkívül kevés választja el egymástól a legjobb négy játékost, de Kaká elsőségét semmi sem kérdőjelezheti meg.

„Senki sem ötvözi olyan hatékonyan a brazil könnyedséget az európai egyszerűséggel. Kaká két kultúra terméke, minden szükséges képességgel rendelkezik, nincs semmilyen hibája” – érvel a zseni mellett az újság.

A Times szerint Kaká olyan különleges futballista, hogy még a jóisten is annak a csapatnak kezd szurkolni, amelynek tagja a brazil klasszis.

A top10-be hárman (Ronaldinho, Eto’o, Lionel Messi) kerültek a legutóbbi szezonban kevés sikert elérő FC Barcelonától, ugyanakkor a Bajnokok Ligája-győztes mindössze Kaká képviseli. A legjobb ötvenbe rajta kívül csak a Real Madridtól tavaszra kölcsönvett Ronaldo (23.) , Andrea Pirlo (29.), Alessandro Nesta (41.) , Gennaro Gattuso (44.) és Clarence Seedorf (49.) került Carlo Ancelotti együtteséből.


Érdekesség, hogy a France Football tavalyi aranylabdása, Fabio Cannavaro (Real Madrid) nem került a listára, s hiányérzetünk támadhat David Silva (FC Valencia) és Frank Ribery (legutóbb Olympique Marseille) távolmaradása miatt is. ---- A ---- &
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik