Anglia: bár kikaptak, Gerrardék egyáltalán nem bánkódnak

Vágólapra másolva!
2012.11.14. 23:14
A svéd labdarúgó-válogatott Zlatan Ibrahimovic vezérletével felkészülési mérkőzésen 4–2-re legyőzte Angliát. A svédek csapatkapitánya tarthatatlan volt ezen az estén (is): egymaga négy gólt rámolt be Joe Hart kapujába, alaposan elrontva a 100. válogatott mérkőzését abszolváló Steven Gerrard estéjét. Az angolok ennek ellenére sem csalódottak.

„Ibrahimovic elképesztő volt ma este, világklasszis produkciót nyújtott – áradozott az ellenfél vezéréről Steven Gerrard. – Ma egy olyan gólt is lőtt, amilyet még életemben nem láttam. Vereségünk ellenére látok pozitívumokat játékunkban, jól kezdtünk, voltak helyzeteink, sok fiatalunk most esett át a tűzkeresztségen. Ebből a találkozóból nem szabad következtetéseket levonni!" Steven Gerrard. – Ma egy olyan gólt is lőtt, amilyet még életemben nem láttam. Vereségünk ellenére látok pozitívumokat játékunkban, jól kezdtünk, voltak helyzeteink, sok fiatalunk most esett át a tűzkeresztségen. Ebből a találkozóból nem szabad következtetéseket levonni!"

Az angol válogatott szövetségi kapitánya, Roy Hodgson sem esett pánikba a vereség miatt:

„Kétségtelen, az ellenfél negyedik gólja egészen rendkívüli volt, de már korábban elúszott számunkra a hajó. Az első 60-70 percben azonban úgy futballoztunk, olyan jól, ahogyan már régen nem, megérdemelten vezettünk és nagyon veszélyesek voltunk. Újoncaink nem okoztak csalódást, pár játékosom valósággal brillírozott, helyzetünkhöz képest maga a csapat sem okozott csalódást. A svédek helyzetek nélkül szereztek gólokat..."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik