Ajánló: a Milan a Bolognát, a Mainz Husztiékat fogadja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.14. 08:39
A labdarúgó BL-ben érdekelt csapatok közül a Milan és a PSG is hazai pályán lép pályára pénteken a saját bajnokságában. A Huszti Szabolcsot foglalkoztató Hannover a Bundesligában a Mainz vendége lesz – és győzelme kifejezetten jól (nyolcszorosan) fizetne a TippmixPro oldalán –, míg a spanyol élvonalban Elche–Osasuna mérkőzést rendeznek.

A Milan trénere, Clarence Seedorf még a Bologna elleni mérkőzés előtt is a Napoli elleni meccsen a pályát könnyezve elhagyó Mario Balotelli „lelkét ápolta.”

„Van, mikor így fejezzük ki magunkat játékosként. Ebben nincs semmi rossz, ez nem abnormális. Én is megtapasztaltam hasonló érzelmeket. Ismétlem, Balotellinek fel kell nőnie. Fejlődnie kell minden területen, amin tud, és én segíteni fogom az oktatását” – mondta Seedorf.

A Milan legutóbbi 23 hazai bajnokijából csupán kettőt veszített el, a Bologna elleni legutóbbi tíz mérkőzésén nem kapott ki. A bolognaiak legutóbb 2008-ban tudták legyőzni a San Siróban a Milant, azóta három bajnokit veszítettek el egy góllal Milánóban, 2012-ben pedig ikszeltek.

A LABDARÚGÓ-TOPLIGÁK PÉNTEKI PROGRAMJA

SERIE A
24. forduló

20.45: Milan–Bologna (Tv: Digi Sport1)

PRIMEIRA DIVISIÓN
24. forduló
21.00: Elche–Osasuna

BUNDESLIGA
21.forduló

20.30: Mainz–Hannover (Tv: Eurosport2)

LIGUE 1
25. FORDULÓ

20.30: PSG–Valenciennes

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik