Brazília: Neymart nem zavarná, ha Messi hármat lőne nekik

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.10. 18:35
A brazil válogatott sztárja, Neymar „engedélyt adott” argentin klubtársának, Lionel Messinek, hogy megszórja a selecaót a két nemzeti csapat pekingi felkészülési mérkőzésén, de reményei szerint ez csak szépségtapasz lesz a négyszeres aranylabdásnak, mert a mérkőzés a brazilok sikerével zárul.

„Mindketten abban bízunk, hogy a saját csapatunk nyeri a találkozót. Mondtam Leónak, hogy szerezhet két vagy három gólt, csak a meccsen mi diadalmaskodjunk. Nehéz megválaszolni, melyik csapat az esélyes, mert az argentinok összeszokottabbak, míg mi új csapatot építünk. Ha ők a favoritok, akkor szeretnénk meglepetést szerezni. Két nagyszerű csapat találkozik, melyeknek az a célja, hogy megnyerje a mérkőzést” – vélekedett Neymar, aki bővebben is beszélt Messiről.

„Minden megmozdulásával lenyűgöz, amit a pályán látok tőle. A gólpasszai, a megindulásai és a góljai is bámulatosak, számomra ő a világ legjobbja. Minél többet játszunk egymás oldalán, annál jobban megértjük egymást. Remélhetőleg sokat tudunk segíteni a Barcának” – bizakodott a brazil klasszis.

A katalánok támadója korábbi mesteréről, Gerardo Martinóról is szót ejtett, akivel egy évet dolgozott együtt a Barcelonánál.

„Nagyszerű edző. Sajnos nem a legjobb szezonunk volt a legutóbbi, de remek ember, sokat segít majd az argentin válogatottnak” – tette hozzá Neymar.

A brazil válogatott szombaton 14.05 órától csap össze az argentin nemzeti csapattal Pekingben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik