PSG: az Arsenal, a Pool és az MU is vinné az 57 milliós csatárt?

Vágólapra másolva!
2014.12.04. 13:56
null
Cavani sorra lövi a gólokat, a pletykák szerint mégsem érzi jól magát. Lecsapnak az angolok? (Fotó: Reuters)
Angol és spanyol sajtóértesülések szerint az Arsenal, a Manchester United, valamint a Liverpool is szeretne a téli átigazolási időszakban lecsapni a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának uruguayi klasszisára, Edinson Cavanira.

A többek között a Daily Mail és a fichajes.net által közölt információk szerint Cavani eldöntötte, hogy a télen elhagyja Párizst.

A döntés nem előzmény nélkül született, a francia sajtóban már többször elmondta a támadó, nem érzi otthon magát, és bár sorra lövi a gólokat – ebben a szezonban már hét találatnál jár a bajnokságban –, pletykák szerint megfelelő ajánlat esetén már januárban váltana, és visszatérne a négy topliga egyikébe.

„Le kell ülnünk a vezetőséggel minél hamarabb, több dolgon is változtatni kell. Nem tudom, maradok-e, ez csak a szezon végén derül ki. Meglátjuk…” – mondta korábban a L’Équipe-nek Cavani.

A spanyolok és angolok állítják, a kérők már sorban állnak, s a Premier League-ből az Arsenal, a Manchester United, valamint a Luis Suárez utódját még mindig kereső Liverpool is szeretne lecsapni az uruguayira.

A transfermarkt.de által 57 millió euróra becsült Cavani 2013-ban igazolt a Napolitól Franciaországba, ahová 2018-ig köti szerződés.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik