Párizsi merényletek: Ijesztő helyzet volt – Bierhoff

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.15. 13:02
A német labdarúgó-válogatott 2–0-s vereséget szenvedett Franciaországtól péntek este, a Stade de France-ban rendezett felkészülési mérkőzésen. A találkozót követően a pályán történtek helyett a párizsi merényletek szolgáltattak beszédtémát Joachim Löwnek, a németek szövetségi kapitányának és Oliver Bierhoff csapatmenedzsernek is.

„Valamennyiünket mélyen megráztak és sokkoltak a történtek. Minden más mellékes most – így a kapott gólok is” – mondta a németek kapitánya, Joachim Löw.Joachim Löw.

Eleve balszerencsésen kezdődött péntek tizenharmadika, bombariadó miatt ugyanis kiürítették a párizsi szállodát, amelyben az esti találkozóra készülő németek megszálltak.

„Nincs, aki megmondja, hogy köze lehetett-e a be nem váltott fenyegetésnek az esti eseményekhez. Tény viszont, hogy az este mindannyiunk legszörnyűbb félelmeit is felülmúlta. A merényletek után olyan volt a Stade de France, mint egy felbolydult méhkas. Sokan a pályára szaladtak” – mondta Löw.

A válogatottak sajtótájékoztatóit törölték, az együttesek az öltözőben rekedtek az éjszakára.

„Az óriási bizonytalanság mindenkiben félelmet szült – emlékezett vissza Oliver Bierhoff csapatmenedzser. – A játékosok azonnal a telefonjukhoz kaptak, hogy hazaszóljanak a szeretteiknek, illetve hogy megnézzék a híreket. Ijesztő helyzet volt.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik