PSG: Luiz szíve szerint nem térne vissza a támadások után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.15. 10:13
David Luiz, a Paris Saint-Germain labdarúgója a párizsi terrortámadások hatására ha tehetné, nem térne vissza csapatához.

David Luiz szíve szerint nem térne vissza klubjához a 129 halálos áldozatot követelő párizsi merényletsorozat után. Luiz jelenleg a brazil válogatottal készül csapata keddi, világbajnoki selejtező-mérkőzésére Peru ellen. A 2014-ben, a Chelsea-től ötvenmillió euróért átigazolt védő nem szívesen utazik vissza Párizsba a válogatott mérkőzések után.

„A barátnőm, a családom egy része és rengeteg barátom van Párizsban – mondta Luiz. – Mindenkit megrázott, ami a városban történt, nem tudom, mit fogok csinálni, visszamegyek-e vagy sem. A PSG-hez köt a »munkám«, de ha rajtam múlna, nem térnék vissza Párizsba.”

A PSG következő mérkőzését november 21-én a Lorient ellen játssza, négy nappal később a Malmö ellen lép pályára a Bajnokok Ligájában, mindkétszer idegenben. A csapat következő hazai meccse november 28-án a Troyes ellen lesz.

Edinson Cavani, a PSG uruguayi labdarúgója szintén ódzkodik a visszatéréstől Párizsba. Jelenleg a csatár is válogatottbeli kötelezettségének tesz eleget Dél-Amerikában. Cavani nem beszélt a sajtónak a félelmeiről, de a játékos válogatottbeli társa, Álvaro González elárulta, a támadó nem igazán szeretne most Párizsba utazni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik