Konföderációs Kupa: majdnem ötvenezer jegy már elkelt

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2016.11.17. 16:11
Közel ötvenezer jegyet már eladtak a jövő évi labdarúgó Konföderációs Kupára, amelyet a 2018-as világbajnokság házigazdája, Oroszország rendez.

A nemzetközi szövetség (FIFA) honlapja csütörtökön számolt be arról, hogy az elővételi szakaszban – amikor kizárólag a FIFA egyik főszponzora, a VISA által kibocsátott hitelkártyák tulajdonosai igényelhettek belépőket – 48 504 jegy kelt el.

A közlemény szerint ezeknek a 95 százaléka a hazai drukkerekhez került, a fennmaradó rész pedig chilei, német, amerikai, mexikói, angol, spanyol, brazil, francia és ausztrál szurkolókhoz.

A legtöbb belépőt természetesen a döntőre értékesítették, míg a képzeletbeli második helyen a bronzmérkőzés áll.

A FIFA december 1-jén nyitja meg mindenki számára a jegyvásárlást, négy nappal azt követően, hogy Kazanyban kisorsolják a csoportokat.

A 2017-es Konföderációs Kupa mérkőzéseit Moszkvában, Szentpéterváron, Szocsiban és Kazanyban rendezik június 17. és július 2. között. A mezőnyben a házigazda orosz csapaton kívül ott lesz a világbajnok német, az Európa-bajnok portugál, az Ázsia-bajnok ausztrál válogatott, valamint a Copa América-címvédő Chile, az Arany Kupa-győztes Mexikó, az óceániai térség legjobbjának számító Új-Zéland, továbbá a következő Afrikai Nemzetek Kupájának aranyérmese.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik