Szlovákia: László Csaba ígéretet tett, maradna a DAC-nál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.05.31. 09:58
László Csaba, a szlovák élvonalbeli futballbajnokságban szereplő DAC vezetőedzője az Új Szónak beszélt a jövőjéről.

Mint ismert, a dunaszerdahelyi gárda 42 ponttal a hetedik lett a bajnokságban, és lemaradt a nemzetközi kupaindulásról. László Csabának május 31-én, szerdán hivatalosan is lejár a szerződése, de a tréner ennek kapcsán elárulta, maradni szeretne a DAC-nál.László Csabának május 31-én, szerdán hivatalosan is lejár a szerződése, de a tréner ennek kapcsán elárulta, maradni szeretne a DAC-nál.

„A tulajdonos úrnak is elmondtam, én tényleg szeretem ezt a klubot, szívesen vagyok itt – idézi az Új Szó László Csabát. – Jól érzem magam a Csallóközben, örülök, hogy itt lehetek. Tiszteletben tartom a klub kérését, hogy ameddig nincs meg a döntés, én ezzel kapcsolatban nem nyilatkozom. Jelenleg úgy áll a helyzet, hogy beszélek majd a tulajdonos úrral, korábban már többször is kommunikáltunk. A klub jelenti majd be, milyen döntés született.”

A tréner elmondta, ígéretet tett, hogy számára az első számú opció a DAC.

„Volt olyan időszak, amikor arról cikkeztek, hogy már aláírtam a Ferencvároshoz, aztán a Debrecent, majd Belgiumot emlegették. Akkor mondtam, hogy ez nem igaz, és az első tárgyalópartnerem mindig a DAC marad. Ha a DAC tesz egy ajánlatot, ha az egyesület vezetői úgy gondolják, hogy érdemes folytatni a munkát, akkor én nem hajlok semmi más irányba. Szavamat adtam a sportigazgatónak, hogy nekem az első számú lehetőség a DAC.”

László Csaba a kérdésre, miszerint mihez kezd, ha a dunaszerdahelyi együttes vezetősége nem hosszabbít vele, elmondta, egyelőre nincs terve, és csak kacsa, ha valaki azt állítja, tárgyalt más csapattal, mivel nem is foglalkozott azzal, hogy máshol folytatná a pályafutását.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik