Brazília: Pelé újabb videót tett közzé, egyre jobb az állapota

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2021.09.29. 11:38
Pelé a hivatalos Instagram-oldalán osztott meg egy videót, amelyben ápolójával dobálja a labdát. A brazil legenda pozitívan látja a jövőt, minden apró sikert megünnepel.

A brazil ikon pontosan egy hete posztolt a kórházból egy videót, amelyen a szobabiciklit hajtja. A hivatalos Instagram-oldalán még poénkodott is, azt írta a képhez, hogy „hamarosan visszatérhet a Santosba”. egy hete posztolt a kórházból egy videót, amelyen a szobabiciklit hajtja. A hivatalos Instagram-oldalán még poénkodott is, azt írta a képhez, hogy „hamarosan visszatérhet a Santosba”.

Most egy újabb videóval jelentkezett Pelé, ezúttal labdázik az ápolójával. A vicces megjegyzés ezúttal sem maradhatott el.

„Kamila segít nekem bemelegíteni, hogy visszatérhessek a pályára. Nem számít a kihívás nehézsége. A titok az, hogy a hosszú út során minden apró győzelemnek örülni tudj!” – írta Pelé.


A 80 esztendős legendás csatárt két hete engedték haza az Albert Einstein klinikáról, de hamar romlott az állapota, így megelőző intézkedésként visszakerült az intenzív osztályra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik