Rossz emberbe kötött bele, ökölvívó ütötte ki a Cincinnati labdarúgóját

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.05.07. 08:45
Rossz emberrel kapott össze Aaron Boupendza, profi ökölvívó ütötte ki (Fotó: Getty Images)
Hat-nyolc hétre elveszítette támadóját, Aaron Boupendzát az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Cincinnati, ugyanis a gaboni labdarúgó egy helyi bárban összetűzésbe keveredett a helyi profi bokszolóval, Quashawn Tolerrel, aki úgy kiütötte a focistát, hogy eltört az állkapcsa.

A The Athletic beszámolója szerint eltört az álla az FC Cincinnati támadójának, Aaron Boupendzának, aki még múlt héten, hétfő hajnalban egy helyi bárban került összetűzésbe egy férfival. A lap megszerezte a rendőrségi jelentést, amely szerint egy szemtanú azt állította, hogy Boupendzát egy helyi profi ökölvívó, Quashawn Toler ütötte ki, aki gyanúsítottként szerepel a rendőrségi jelentésben.

Az FC Cincinnati is vizsgálatot indított az ügyben, a csütörtökön műtéten is áteső Boupendzát pedig áldozatnak tekintette. 

Boupendza támadója, Toler a Boksz Világszövetség (WBA) profi ökölvívója, 17–2-es mérleggel, közte 12 kiütéses győzelemmel.

A The Athletic azt írja, a Boupendzával történtek nem segítik a labdarúgó helyzetét, a Cincinnati ugyanis nyáron egyébként is szeretett volna megválni tőle, pláne azok után, hogy fegyelmi okok miatt egyszer már felfüggesztették, tavaly ősszel pedig különböző incidensek miatt a gaboni válogatottól is hazaküldték.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik