Küzdött, de kikapott a Slovantól a Komárom a Niké Ligában

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
Vágólapra másolva!
2024.07.27. 23:36
Fotó: KFC Komárno/Komáromi KFC Facebook
Vereséggel mutatkozott be a többségi magyar tulajdonban lévő Komáromi FC a szlovák labdarúgó-élvonalban, a bajnoki címvédő Slovan 4–1-re győzött.  

ARANYOSMARÓTON FOGADTA SZOMBATON a címvédő Slovant az élvonalba idén feljutó Komáromi FC a Niké Liga első fordulójában, 1915 néző előtt vonultak ki a csapatok a Klapka-indulóra, a pozsonyi szurkolók persze szidták a magyarokat…

A komáromiak kezdő tizenegyében hat olyan játékos lépett pályára, aki tavaly még a másodosztályban szerepelt. A vendégek Tigran Barszegjan tizenegyesével szereztek vezetést, míg az első élvonalbeli komáromi gólra a 19. percig kellett várni, Jakub Sylvestr talált a kapuba. Kisvártatva újabb gól volt a 35 éves csatár lábában, de kihagyta a helyzetet. A Slovan büntetett, Nino Marcelli révén még a szünet előtt előnybe került.

Derekasan küzdöttek a komáromiak, a játékvezető „elfelejtett“ befújni nekik egy büntetőt, tíz perccel a vége előtt pedig a korábbi ferencvárosi Róbert Mak eldöntötte a meccset (3–1), sőt a 92. percben fölényessé is tette győzelmét a Slovan.

NIKÉ LIGA, 1. FORDULÓ
Komáromi FC−Slovan 1–4 (1–2)     
(Komárom: Nagy Gergő a 80. percben állt be)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik