Lelőtték a szurkolót a pénteki bajnoki meccs után

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2024.07.14. 12:50
Haláleset történt a Caliente Stadion parkolójában (Fotó: Getty Images)
Haláleset történt a mexikói élvonalban érdekelt Tijuana–Guadalajara (4–2) összecsapás után: lelőttek egy 24 éves férfit, akinek az életét már nem lehetett megmenteni.

A Liga MX második fordulójában már a Caliente-stadion lelátóján verekedés tört ki a Tijuana és a Guadalajara szurkolói között. Az ESPN szerint több olyan felvétel is látható, amelyen a Tijuana fekete inget viselő drukkere verekedik a stadionban, majd ugyanez a férfi később másik képen is feltűnik, véresen fekve a parkolóban.

Alsó-Kalifornia állam északnyugati ügyészsége szombaton arról számolt be, hogy a 24 éves férfit sebesülten találták meg a stadion 3-as bejáratánál, a támadója elmenekült. Az áldozatot a hátán, a karján és a fején érte lövés, kórházba szállították, ahol megállapították a halálát.

A Liga MX jelezte, elítéli az erőszakos cselekményeket, és közölte, együttműködik a hatóságokkal. A Mexikói Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága azt mondta, hogy vizsgálatot indít, és szükség esetén bírságot szab ki a Tijuanával szemben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik