Liga 2: továbbra is százszázalékos a Csíkszereda

B. M.B. M.
Vágólapra másolva!
2024.08.17. 12:24
Továbbra is százszázalékos az Csíkszereda (Fotó: Pál Zoltán/FK Csíkszereda)
Megőrizte vezető helyét a román másodosztály táblázatán az FK Csíkszereda, a székelyföldi csapat az újonc Campulung Muscel felett aratott újabb fölényes győzelmet.

 

Nemcsak hatékony, de látványos futballt is játszik a mostani idény elején a Csíkszereda, amely eddig valamennyi mérkőzésén minimum három gólt szerzett. Szombat délelőtt hiába szerzett vezetést a vendég csapat, Bakos Ervin egy percen belül kiegyenlített, és a szünetben már kettővel vezetett az FK. Előbb Peter Gál-Andrezly lőtt látványos gólt, majd Jozef Dolny értékesítette a Kelemen Dávid által kiharcolt büntetőt. 

Szünet után a csereként beálló Anderson Ceará egyéni akciójával alakult ki a végeredmény – a Csíkszereda egyedüli százszázalékos csapatként áll a Liga 2 élén. 

ROMÁNIA
LIGA 2 (II. osztály), 3. FORDULÓ
FK Csíkszereda–AFC Campulung Muscel 4–1 (Bakos 21., Gál-Andrezly 35., Dolny 45+4. – 11-esből, Anderson Ceará 69., illetve Enache 20.)
Csíkszereda: Hegedűs János és Kelemen Dávid végigjátszotta a mérkőzést, Babati Benjámin és Torvund Alexander 63 percet volt a pályán, Makrai Gábort a 63. percben cserélték be, Nagy János a 78. percben állt be, Pintér Bence nem volt a meccskeretben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik