Cristiano Ronaldo elérte az egymilliárd követőt a közösségi médiában

T. Z.T. Z.
Vágólapra másolva!
2024.09.13. 06:48
Cristiano Ronaldo megállíthatatlan – a közösségi médiában is... (Fotó: Getty Images)
Az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo péntekre elérte az egymilliárd követőt valamennyi közösségi médiás felületet figyelembe véve. A hírről maga a portugál klasszis számolt be a Facebook-oldalán.

A Manchester United, a Real Madrid és a Juventus korábbi klasszisa, aki jelenleg a szaúdi Al-Naszrt erősíti, a Facebookon köszönetet mondott rajongóinak a nem mindennapi számadatért.

„Történelmet írtunk – 1 MILLIÁRD KÖVETŐ! Ez több, mint egy szám, mindez a közös szenvedélyünkről, kitartásunkról és a játék iránti szeretetünkről szól. Madeira utcáiról indulva a világ legnagyobb színpadáig mindig a családomért és értetek játszottam, mostanra pedig 1 milliárdan jöttünk össze. Velem voltál minden lépésemnél, minden egyes sikeremnél és a mélypontoknál is. Ez az utazás a mi utunk, együtt megmutattuk, hogy nincsenek határok, amit közösen ne érhetnénk el. Köszönöm, hogy hittél bennem, köszönöm a támogatásodat és azt, hogy életem része vagy. A java még csak most jön; együtt haladunk, nyerünk és történelmet írunk” – írta Cristiano Ronaldo az oldalán.

A portugál klasszis a Facebook mellett az Instagramon, a TikTokon és az X-en (korábbi Twitter) is aktív, ezeket egybevéve jött össze az egymilliárd követő. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik