Engedély nélkül rollerezett, vizsgálatot indítottak a korábbi MU-támadóval szemben

DOMONKOS SÁNDOR BÁLINTDOMONKOS SÁNDOR BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.09.17. 12:36
Jesse Lingard ellen engedély nélküli rollerezés miatt indítottak vizsgálatot (Fotó: Getty Images)
Ismét bajba került a 32-szeres angol válogatott támadó, a dél-koreai élvonalbeli FC Szöult erősítő Jesse Lingard, akivel szemben a gyanú szerint azért indítottak vizsgálatot, mert engedély nélkül rollerezett.

A news.naver.com beszámolója szerint a dél-koreai hatóságok az után indítottak rendőrségi vizsgálatot Jesse Lingarddal szemben, hogy egy engedély nélküli rollert vezetett.

A pályafutása során a Manchester United mellett a Leicester Citynél, a Birminghamnél, a Brightonnál, a Derby Countynál, a West Ham Unitednél és a Nottingham Forestnél is futballozó, 31 éves támadóval szemben a lap szerint a szöuli gangnami rendőrkapitányság vádemelést megelőző vizsgálatot indított, mert a gyanú szerint szeptember 16-án 22.20 körül a szöuli Apgujeong-dongban engedély nélkül vezetett egy rollert – az eset úgy derült ki, hogy a labdarúgó feltöltött erről egy videót közösségi oldalára, de később törölte a bejegyzést.

Lingard egyébként nem először kerül bajba, hiszen egy évvel ezelőtt, 2023 szeptemberében ittas vezetésen és gyorshajtáson kapták még Manchesterben, amely után jogosítványát 18 hónapra felfüggesztették és 57 000 fontos bírságot is kellett fizetnie.

A news.naver.com a mostani eset kapcsán kitért a rendőrségi közlésre is, amely rámutatott, hogy Lingard nem viselt védőfelszerelést, de vizsgálják azt is, hogy volt-e nemzetközi engedélye és hogy ivott-e előtte.

Lingard egyébként az FC Szöul csapatkapitánya, s 18 meccsen négy gólnál jár a bajnokságban.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik