Ők a legértékesebb szabadon igazolható labdarúgók

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.09.04. 14:29
Két Nemzetek Ligája-győztes francia labdarúgó, Adrien Rabiot és Anthony Martial sem talált még magának új csapatot (Fotó: Getty Images)
A topligákban már véget ért a nyári átigazolási időszak, de számos klasszis labdarúgó még nem talált magának új csapatot. Többen is közel állnak ahhoz, hogy szerződtessék őket, ám így is klasszisok sora szabadon igazolható. Mutatjuk, kik.

A mértékadó Transfermarkt honlapján megtalálható szabadügynöklista messze legértékesebb játékosa a világbajnok francia középpályás, a Juventustól távozó Adrien Rabiot, akit 35 millió euróra taksálnak – a 29 éves játékost a nyár második felében, s az elmúlt napokban a Manchester Uniteddal boronálták össze.

Rabiot-t az Atlético Madridtól távozott Memphis Depay követi a listán, akinek a brazil Corinthians tett ajánlatot, de a hozzá hasonlóan 10 millió eurót érő korábbi „vörös ördögnek”, Anthony Martialnak, az exsevillai Wissam Ben Yeddernek, a Liverpooltól távozó Joel Matipnak, a legutóbb az Everton kötelékébe tartozó Dele Allinak sincs még csapata.

A listán szereplő Athletic Bilbao-ikon, Iker Muniain a hírek szerint az argentin San Lorenzóba, a Dortmundtól távozó Mats Hummels az AS Romához tart. 

Érdemes böngészni a listát, melyen olyan labdarúgók szerepelnek még mint Sergio Ramos, Ivan Perisic, Keylor Navas, Juan Mata, Simon Kjaer, Grzegorz Krychowiak, Davy Klaassen, Serge Aurier, Miralem Pjanic, Eric-Maxim Chupo-Moting, Layvin Kurzawa, André Ayew, Santi Mina, Antonio Candreva, Victor Moses, Stevan Jovetic, Jesé, Kevin Strootman, Kévin Gameiro, vagy éppen Mario Balotelli, de a listán ott van a korábban Újpesten is megfordult Kylian Hazard is.

A LEGÉRTÉKESEBB SZABADON IGAZOLHATÓ JÁTÉKOSOK LISTÁJA IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL!

A lista legértékesebb magyar játékosa a Sepsi OSK-val szerződést bontó Varga Kevin 550 ezer eurós értékkel, de a listán szerepel többek között a visszavonult Bogdán Ádám, aki az MTK-tól a napokban távozó Puskás-díjas Zsóri Dánielt előzi meg, ugyanakkor nincs rajta a szentgyörgyiekkel nemrég szerződést bontó hatszoros magyar válogatott védő, Kecskés Ákos, akit a szakoldal 1 millió euróra taksál.

A MAGYAR LISTA IDE KATTINTVA TEKINTHETŐ MEG! 

A CentreGoals egyébként össze is állított egy álomcsapatot a szabadon igazolható labdarúgókból.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik