A hollandok ellen megsérült Florian Wirtz

Vágólapra másolva!
2024.10.15. 13:02
Florian Wirtz bokasérülést szenvedett Hollandia ellen (Fotó: Getty Images)
Bokasérülést szenvedett hétfőn a Nemzetek Ligája 4. fordulójában Florian Wirtz, a hollandokat 1–0-ra legyőző német válogatott labdarúgója.

Az A-liga magyar érdekeltségű 3. csoportjában játszott müncheni mérkőzésen a bajnok Bayer Leverkusen támadójának egy rossz lépés következtében kifordult a bokája, és a szünetben le kellett cserélni.

„Remélem, nem történt nagy baj. A nap folyamán okosabbak leszünk”  – jelentette ki Julian Nagelsmann szövetségi kapitány, akinek együttese már továbbjutott az NL negyeddöntőjébe. A Leverkusennek nagy szüksége lenne szombaton a 21 éves Wirtzre, mivel a remek formában lévő Eintracht Frankfurtot fogadja a Bundesliga 7. fordulójában.

NEMZETEK LIGÁJA
4. FORDULÓ
A-LIGA
Németország–Hollandia 1–0 (0–0)
München, Allianz Aréna, 68 367 néző. Vezette: Vincic (szlovén)
NÉMETORSZÁG: Baumann – Kimmich, Rüdiger, N. Schlotterbeck, Mittelstädt – Stiller (Anton, 82.), Pavlovic (Schade, 78.) – Leweling (Gosens, 87.), Wirtz (Andrich, a szünetben), Gnabry – Kleindienst (Burkardt, 82.). Szövetségi kapitány: Julian Nagelsmann
HOLLANDIA: Verbruggen – Hato, Van de Ven, De Vrij, Dumfries – Q. Timber (Wieffer, a szünetben), Reijnders (Malen, a szünetben), Gravenberch (Geertruida, 80.) – Gakpo (Frimpong, 65.), Brobbey (Zirkzee, 75.), Simons. Szövetségi kapitány: Ronald Koeman
Gólszerző: Leweling (64.)

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik