Feljutó helyen az ETO; A Fradi most már az újpesti hetesre hajt

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.05.20. 23:24
 

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

 

A győriek nyerték meg az Nb II csúcsrangadóját. Nem mindennapi izgalmakat ígér a Merkantil bank Liga vasárnapi záró fordulója: hiába vezetett kétszer az ETO Parkban a Vasas, a Győr fordítani tudott, és két pont az előnye az utolsó 90 perc előtt. Ráadásul – az NB I-gyel ellentétben – a kiesés elkerüléséért is az utolsó pillanatig nyílt a harc. Tudósítások és értékelések két oldalon.

Véget ért az OTP bank Liga 2023–2024-es idénye. A sorozatban hatodszor bajnok Ferencváros előtt nem is lebeghet más cél, mint jövőre beállítani az Újpesti Dózsa 1969 és 1975 közötti hetes sorozatát – értékelések, osztályzatok, az idény legjei négy oldalon.

és még: újra kosárbajnok a Falco, egy lépésre az aranytól a Fradi pólósai, veszprémi kézis MK-ünnep, elmaradt kvóták asztaliteniszben és 3x3-as kosárlabdában, Real-siker a Puskás–Suzuki-kupán, új edző Liverpoolban.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet: Fiatalpercek a futball NB I-ben, magyar bokszaranyak a Bornemissza-emlékversenyen, Kocsis Márta a hónap utánpótlásedzője.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik