A McLaren Piastri mellett döntött; Makreckis a BL csoportkörében játszana

Vágólapra másolva!
2024.07.21. 23:10

A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

Véget ért az F1-es nagydíjhétvége a Hungaroringen. Zsoldos Barna és Patai Gergely három oldalon keresztül dolgozta fel az Oscar Piastri első futamgyőzelmét eredményező mclarenes csapatdöntést, megünnepelte Lewis Hamilton 200. dobogós helyezését és még az F1 elnök-vezérigazgatójától, Stefano Domenicalitól is megtudta, hogy Magyarország ilyen szenzációs házigazda volt már megint.

Cebrail Makreckis lelki szemei előtt már a BL-csoportkör lebeg. A Ferencváros lett-német futógépe elmondta Borbola Bencének, hogy ha túl sokat foglalkozik az ellenféllel, attól befeszül, ezért inkább nem teszi… Craig Harrison, a keddi selejtezős ellenfél The New Saints mestere pedig az idősebb walesi szurkolókról emlékezett meg, akik ódákat zengtek neki az FTC-ről..

Négy nappal a párizsi megnyitó előtt górcső alatt a férfi vízilabdázók. Olimpiai éremesélyeseink sorában a kilencszeres aranyérmes pólósok állnak, akik megtörnék az immár 16 éves átkot, és 2008 után ismét megcélozzák a dobogó tetejét. Múltidéző sorozatunkban a román színekben 1984-ben négyszeres olimpiai bajnok tornászra, Szabó Katalinra emlékezünk, és a hétvége két felkészülési meccse után azt is megnéztük, mi vár férfi kézilabdázóinkra Párizsban.

Tadej Pogacar mindent vitt a Tour de France-on. A szlovén országúti kerékpáros menő harmadszor nyert a francia körön, és Jakus Barnabás nemcsak idei sikerét dolgozta fel, hanem Pogacar portréját is megrajzolta egy oldalon.

És ha hétfő, akkor Népsport-melléklet +4 oldalon: A száz éve ötszörös olimpiai bajnok Paavo Nurmival és a ma is álló, 1930-ban épült pécsi falelátóval.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik