Halász Bence: Az ezüstérem mindent megszépít!; Golovin Vlagyimir: A svédek ellen győzni akarunk!

SZ. M.SZ. M.
Vágólapra másolva!
2024.08.05. 23:44

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

 

Halász Bence: Az ezüstérem mindent megszépít! Második lett a párizsi olimpián, amivel hatodik felnőttérmét nyerte a kalapácsvető Halász Bence, de az elsőt a születésnapján. Úgy érzi, benne volt a nyolcvan feletti dobás is, és nem zökkent ki attól sem, hogy kanadai ellenfele hatalmas dobással nyitotta a döntőt.

Mihók Attila: Nem kell túlgondolni a negyeddöntőt. A magyar női vízilabda-válogatott társkapitánya, Mihók Attila szerint csak úgy lehet elbizonytalanítani az amerikaiakat, ha hamar előnybe kerülünk a kedd esti negyeddöntőben.

Mikler Roland: Az utolsó meccsem volt a válogatottban. Tartalékként utazott el az olimpiára, aztán beszállt a negyedik és az ötödik mérkőzésen is, és parádés teljesítményt nyújtott. Mikler Rolandon nem múlt semmi Párizsban, de negyeddöntős találkozóval már nem gyarapodik válogatottságainak száma…

Golovin Vlagyimir: A svédek ellen győzni akarunk! Nem sok újat tud már egymásnak mutatni a magyar és a svéd női kézilabda-válogatott – kedd este Lille-ben az a csapat juthat be a legjobb négy közé az olimpián, amelyik kevesebbet hibázik és jobban vészeli át az adódó hullámvölgyeket.

Kiderült az igazság: Nagy Zsoltot a lánya „táncoltatja”. 159. első osztályú mérkőzésén a 22. gólját szerezte Nagy Zsolt – fontos megmozdulás volt, hiszen a Puskás Akadémia azzal győzte le a Zalaegerszeget 2–1-re.

Philippe Rommens: A Fradival valóra válthatom az álmom! A Ferencváros kedden 19.15 órától a Bajnokok Ligája-selejtező harmadik körében a dán Midtjylland otthonában lép pályára, és a meccsen Philippe Rommensre főszerep várhat a középpályán, a belga játékos Pascal Jansen meghosszabbított keze a pályán.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik