Rossi kerethirdetéssel kezd új korszakot; Völgyi: Mindenkit legyőztünk, megérdemeltük

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.08.26. 23:20

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

 

Marco Rossi a Nemzetek Ligája-sorozat előtt felfrissíti a keretet. A németek és a bosnyákok elleni szeptemberi meccsdupla előtt kíváncsian várjuk, milyen új lapokat húz elő a pakliból a kapitány, Bodnár Zalán igyekezett megtippelni, miként is fest majd az Európa-bajnokság utáni első magyar válogatott.

Dejan Sztankovics Moszkvában megtalálta a számításait. Borbola Bence beszélgetett a Fradi volt és a Szpartak jelenlegi mesterével, aki az oroszokkal élő szerződése miatt csak szűkszavúan, ám lényegre törően beszélt arról, hogy miért is távozott az Üllői útról…

…és még: Fiola Attila Újpesten; Kovácsik Ádám Pakson; Szrdjan Blagojevics az első fecske: kirúgták Debrecenből; az olaszok szerint élet-halál harc vár a Fiorentinára Felcsúton.

Jannik Sinner néhány hónapos eltiltást azért megérdemelt volna. Legalábbis Tiszeker Ágnes MACS-főnök szerint, aggályos, hogy a doppingvétség gyanúja miatt lefolytatott vizsgálatok alatt a férfi tenisz világelsőjét egyetlen percre sem függesztették fel. Győri Ferenc és Szeleczki Róbert összeállítása a tenisz hírhedt doppingügyeiről.

Völgyi Péter szerint Ruandában csak egymásra számíthattak a magyarok. A női kosárlabdázók szövetségi kapitánya úgy érzi, megérdemelt a siker az egzotikus körülmények között vívott vb-előselejtezőben, különösen a Lelik Réka, Dubei Debóra, Kiss Virág triót emelte ki, de arra csak majd két év múlva válaszol, hogy nehezebb-e kapitánynak lenni, mint klubedzőnek – Győri Ferenc interjúja.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet: körkép a kiemelt labdarúgó-bajnokságok rajtja előtt; határok nélküli kézilabda-fesztivál a Délvidéken; Korényi Balázs a hónap utánpótlásedzője.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik