A Ferencváros és az Újpest uralta a piacot; Rossi a védelemben változtat a legtöbbet

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.09.03. 23:04

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

 

Zárult a hazai átigazolási futballpiac. Pór Károly összeállításában górcső alá vette a legfontosabb folyamatokat, Paunoch Péter menedzser is a tendenciákra hívta fel a figyelmet, miközben a 12 csapat teljes játékosmozgása nyomon követhető, és az FTC új szerzeményét, a szerbiai gólkirály brazil Matheus Saldanhát is bemutatjuk. Címlapsztori két oldalon.

Máté Csaba immár hivatalosan is a DVSC edzője. Az exferencvárosi mester először ül kinevezett vezetőedzőként első osztályú kispadon, és Debrecenben ugyanazt a gólra törő, látványos támadófutballt várják tőle, mint amit az Üllői úton láttunk a csapatától. Máté persze tudja, hová érkezett, mert máris egyértelműsítette, hogy a helyi kötődésű játékosokra különösen számít. Bereczky Attila interjúja.

Szombaton újra pályán a válogatott – de kikből áll majd az új kezdő tizenegy? Borbola Bence elemzéséből kiderül, hogy támadásban túl sok újdonságra maximum a padon kell számítani, a közvetlen belső védelemben azonban Marco Rossi több ponton is belenyúl majd az eddig megszokott névsorba.

Gárdos Gábor nem marad tovább a női kardozók élén. A szakág vezetőedzője nem akarja egy-egy vívójára ráhúzni a csalódást keltő olimpiai szereplést, a csapat hatodik helye miatt szégyelli magát, viszont azt már Párizs előtt eldöntötte, hogy távozik, Márton Anna és Szatmári András felkészítését azonban továbbra is ő felügyeli. Kovács Erika interjúja.

…és még: az exkapitány Bíró Attila ismét a női vízilabdában vállalt munkát; Nedim Remili minden létező trófeát meg akar nyerni a Veszprémmel; a 73 éves Juhász László 40 évvel szilvásváradi fogathajtó-vb-aranya után ismét bakra ül…

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik