Az Újpest nem bírt a tabellautolsóval; a Veszprém pénzt keresni ment a klub-vb-re

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.09.27. 23:31

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

 

Az Újpest és a Győr fordulónyitányán minden volt, csak gól nem. A több mint száz percig tartó meccsen még játékvezetőt is kellett cserélni sérülés miatt, az ápolások , a VAR és a cserék miatt több mint 100 percig volt pályán a két csapat, de ha örökké tart a mérkőzés, itt gól akkor sem születik… Minden, amit a labdarúgó OTP Bank Liga 8. fordulójáról tudni érdemes – három oldalon.

A Sporting elleni BL-kudarc után Egyiptomban szerezne újra önbizalmat a Veszprém. A férfi kézilabda klubvilágbajnokságot a név nélküli új fővárosban, három erős, egy közepes és egy csomó gyenge csapat számára rendezik – viszont igazán szépen fizet. Címlapsztori Vincze Szabolcs tollából két oldalon.

Major Veronika edzői nem izgultak a párizsi szétlövésnél. Olimpiai bronzérmes pisztolylövőnk pedig úgy érzi, rendkívül sokat számított, hogy élvezte a játékokat, és a döntő előtti éjszakán is gond nélkül tudott aludni, nem nézte hajnalig a plafont… Patai Gergely írása.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon: az olimpiai ezüstérmes kardvívóval, Szatmári Andrással, a Fradi-hátvéd Stefan Gartenmann-nal, az UEFA megújuló kupasorozataiban osztandó horribilis pénzekkel és Salvatore Schillaci emlékezetével.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik