Matheus Saldanha megint varázsolt; Vereckei Ákos: kavics a cipőben

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.09.20. 23:57

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

 

A Fradi 0–1-ről fordított az MTK elleni örökrangadón. Elkezdődött, szombaton három, vasárnap újabb két meccsel folytatódik és zárul a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulója. A péntekről és a szombatról – nyilatkozatok, elemzések, osztályzatok és esélylatolgatás két oldalon.

Az ország Jánosa nagyot megy a médiában – Darók János Csillag Péternek is nyilatkozott. A Duna-parti büfés egykori dzsúdósból lett a folyam szakavatott ismerője, túlélt számos árvizet, és ezt a mostanit is sztoikus nyugalommal kezeli, hiszen a cselgáncs arra is megtanította, hogy pánikolni tilos. Továbbá: sportolók a gátakon, olimpiai bajnokok, BL-győztesek és szövetségi vezetők egyaránt – címlapsztori két oldalon.

Nagy Dávid vívó lassan felfogja, hogy immár olimpiai bajnok. A csapatba a döntőben kiélezett helyzetben beszálló és parádésan teljesítő párbajtőröző Párizs után csak ürességet érzett, de már felvette a fonalat, és tudja, hogy kemény lesz duplázni, viszont nagyon szeretne, a neve pedig már biztosan ott virít a műegyetemi márványtáblán. Kovács Erika interjúja..

És ha szombat, akkor Képes Sport-melléklet 12 oldalon: az olimpiai bajnok kajakossal, Vereckei Ákossal („Kavics vagyok a cipőben…”); Muhari Eszterrel és Szekeres Pállal; Párizs hőseivel, Sifan Hassannal és Kevin Duranttal; az öt labdarúgó-topliga feljutóival és a San Marinó-i futballcsodával. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik