Sallai Roland a Galatasarayé; Kós Hubert: Maradok, aki voltam

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.09.13. 23:27

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

 

Sallai Roland a Bundesligából a török Süper Ligbe igazolt. A Freiburg 27 éves magyar válogatott szélsője négy évre 6 millió euróért váltott klubot. Előre- vagy visszalépés? – a szerződés hátteréről Borsos László írt.

Kós Hubert az első interjút adta, amióta visszatért az Államokba. A 200 hát párizsi aranyérmese Kovács Erikának elárulta, hogy mennyit változott körülötte a világ, amióta „új kasztba”, az olimpiai bajnokokéba tartozik, miként kezeli őt a sztáredző, Bob Bowman, mennyire más Texas, mint Arizona, mi lesz, ha a nagy klubtárs, a négyszeres olimpiai bajnok Léón Marchand is visszatér, és hogy milyen számokat vállla a decmeberi budapesti rövid pályás világbajnokságon.

Két paraúszónk összesen három aranyat nyert a párizsi paralimpián. Konkoly Zsófiával és Pap Biankával Csisztu Zsuzsa készített párhuzamos nagyinterjút, amelyből kiderül, hogy a Budapest–Pécs távolság ellenére is folyamatosan húzzák és motiválják egymást, hogy Konkoly a falon is átmegy, Pap viszont mély gödörből tért vissza, hogy aztán a paralimpián mindketten ismét a csúcsra érjenek.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon: kétoldalas interjúval a 60 éves olimpiai bajnok, MOB- és Hungaroring-elnök Gyulay Zsolttal, Fermín López olimpiai bajnok Barca-sztárral, André Kertész fotószseni sportmunkáival, Nafissatou Thiam hétpróbakirálynővel, az Elbruszt meghódító hegymászó-expedícióval és a szilvásváradi fogathajtó-világbajnokság képeivel.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik