A Nice elleni játékra bátran építhet a Fradi; BL után el Clásico

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.10.25. 23:18

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

 

 

Nagyszerű győzelme után továbbjutó helyen áll az El-tabellán a Ferencváros. A Nice elleni 1–0-t követően Borbola Bence a csütörtök este számos hősével beszélt, és valamennyien egyetértettek abban, hogy a végig kitartó koncentráció és a Pascal Jansen mester által megálmodott meccsterv tökéletes végrehajtása vezetett a sikerhez. Címlapsztori két oldalon.

Zárul az első kör, jön az OTP Bank Liga NB I 11. fordulója. A szombati három mérkőzés közül az egykor rangadónak számító, ma kiesés elleni harcnak minősülő Fehérvár–Debrecen csata emelendő ki, amelynek vesztese igen nagy bajba kerül.

Spanyolországban következik az idény első el Clásicója. A Bajnokok Ligájában remeklő Real és Barca összecsapásának megjósolhatatlan az eredménye, mindenesetre mindkét oldalon tudják, hogy mennyi múlik Kylian Mbappé formáján, hiszen a Real francia ásza még nem érte el Madridban az üzemi hőfokot.

Elkezdődött a Formula–1-es Mexikóvárosi Nagydíj. Zsoldos Barna háttéranyagában a világbajnoki pontversenyben az üldöző szerepét játszó Lando Norris tárgyilagosan elismerte, hogy még nincs a címvédő Max Verstappen szintjén…

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon: Kétoldalas interjú Nagy Zsolttal, a Puskás Akadémia és a válogatott lovasberényi származású balhátvédjével; Griezmann botladozása a Barcában; Lőrincz Viktor újratemetett hamvai Korondon; a Golden Boy-díj várományosai élükön Lamine Yamallal.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik