Szabó Istvánt meglepte, hogy most küldték el; Németh Nándor: Az az egy század…

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.10.17. 23:16

 

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk

 

A válogatott szünet végén menesztett kecskeméti Szabó István szerint kulturáltan megbeszélték, hogy nem ő a vezetőedző. Cserháti András interjújából kiderül, hogy másfél hete nem lepte volna meg a döntés, egy edzőmeccses vereség után azonban igen, hogy korábban keresték a Vasastól, de Pintér Attilára esett a választás, hogy a játékosaival nagyszerű a viszonya, és hogy most fúj egyet, mert ráfér…

Szélesi Zoltán sikeresnek érzi az U21-esek élén eltöltött időt. Az Európa-bajnokságról lemaradó korosztályos csapatból sokan kiöregednek, így mostantól a helyükre kell találni újakat, de aggodalomra Szélesi szerint nincs ok.

A Nemzetek Ligájában lassan tisztul a kép. A hat fordulóból négy már lement, vannak, akik már biztosan tudják, hogy hol folytatják – ám a magyar válogatott nem tartozik közéjük. Kétoldalas összeállításunkból nemcsak az derül ki, hogy eddig hogyan teljesítettek Európa csapatai, de az is, hogy ki mire számíthat a 2026-os világbajnokság selejtezőjének közelgő sorsolásán.

Németh Nándor sokat gondolkozik az okokon, de ettől még nem lesz érmes. A 100 gyors párizsi dobogójáról egyetlen századdal lemaradó úszó Kovács Erikának a pihenő utáni edzésbe állás nehézségeiről, az új motiváció kitűzéséről és persze a decemberi budapesti rövid pályás világbajnokságról is beszélt.

És ha péntek, akkor a televíziók egy heti sportműsora + 4 oldalon.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik