Bayern: Guardiola vasszigorral rakna rendet, ezekért büntet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.27. 13:59
null
A spanyol mesternél a rossz öltözködésért, sőt, az elmulasztott mosásért is fizetni kell (Fotó: Reuters)
Pep Guardiola, a német Bayern München labdarúgócsapatának vezetőedzője nem szórakozni jár az edzésekre, a spanyol mester rendet akar vágni a bajoroknál, és mint kiderült, ehhez speciális szabályokat is bevezetett már.

A Bild által kiszivárogtatott információk szerint a legapróbb botlásokért is komoly büntetések járnak a 2013–2014-es idényben bajnoki címet és Német Kupát nyerő bajoroknál.

Guardiola bekeményített
Guardiolának már történelme van a játékosok „inzultálásában”. Korábban Fabregas volt a kedvenc célpontja a Barcelonából, most úgy tűnik, Thomas Müller az új kiszemelt.

A Bayern nyilvános edzésén a tréner biztos akart lenni abban, hogy Müller megértette, amit mondott, ezért megrázta a németet. VIDEÓ ITT»

A németek szerint ha valaki elkésik a közös reggeliről, 500, ha az edzésre pár perccel később érkezik, akkor akár 6000 eurót, azaz majd' kétmillió forintot is be kell fizetnie a klub számlájára – pont úgy, mint korábban a Barcelonánál.

A csapaton belüli lazaságot állítólag végleg megelégelő spanyol persze nem csak ezért büntet: edzés közbeni telefonálásért, nem megfelelő öltözködésért, a mérlegelésről való késésért is pénzbírságot szabnak ki a játékosokra, sőt, aki elfelejti bedobni az edzőcuccot a mosodába, szintén fizet.

A hírek szerint az első mulasztás 500 eurós „csekket” von maga után, ezt követően minden mellényúlásnál duplázódik a büntetés mértéke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik