Németország: Megfelelő mércét állítottunk magunknak - Löw

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.19. 12:24
Joachim Löw, a világbajnok német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya nemcsak a kedd esti eredménnyel (1–0-s győzelem idegenben Spanyolország ellen), hanem a játékosok hozzáállásával is elégedett volt.

„Szerettünk volna megfelelni a velünk szemben támasztott elvárásoknak. Azt akartam, hogy a játékosok újra harapjanak, és egy erős ellenféllel szemben mutassák meg, hogy igenis van bennük motiváció. Megfelelő mércét állítottunk magunknak, most már jöhet a következő esztendő – értékelt Joachim Löw. – Nagyon nedves talajon vívtunk nehéz meccset, de úgy érzem, kézben tartottuk az eseményeket. Ez a két válogatott határozta meg a nemzetközi futball közelmúltját, és meggyőződésem, hogy a 2016-os Európa-bajnokságon is kulcsszerepet játszanak majd."Joachim Löw. – Nagyon nedves talajon vívtunk nehéz meccset, de úgy érzem, kézben tartottuk az eseményeket. Ez a két válogatott határozta meg a nemzetközi futball közelmúltját, és meggyőződésem, hogy a 2016-os Európa-bajnokságon is kulcsszerepet játszanak majd."

„Ez a szép győzelem stílusos befejezése egy olyan évnek, amelyik nagyszerűen sikerült Németország számára – mondta a keddi vigói mérkőzést a nem sokkal a befejezés előtt lőtt góljával eldöntő Toni Kroos. – Különösen a második félidőben birtokoltuk többet a labdát, és fontos volt, hogy a védelmünk jól állt a lábán, nem engedte gólhelyzetbe kerülni a spanyol támadókat."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik