Bayern: Götze elszólta magát, irány a Juventus? – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.18. 16:14
Egyre több kérdés vetődik fel Mario Götze, a Bundesligában szereplő Bayern München 23 esztendős labdarúgója körül. Az elmúlt hetekben Volker Struth, a játékos ügynöke panaszkodott, és azt állította, Pep Guardiola vezetőedző tönkretette Götzét, az eset óta pedig a nemzetközi sportsajtó egyre gyakrabban boronálja össze az olasz Juventusszal a világbajnok német középpályást.

Mario Götze a Goal.com-nak adott nyilatkozatában elárulta, nagy rajongója az olasz Juventusnak, amely szerinte nem véletlenül jutott el a 2014–2015-ös kiírásban a Bajnokok Ligája döntőjéig, egy mondata viszont sokak számára egyértelmű jele annak, hogy a játékos hamarosan távozik a Bayern Münchenből.Mario Götze a Goal.com-nak adott nyilatkozatában elárulta, nagy rajongója az olasz Juventusnak, amely szerinte nem véletlenül jutott el a 2014–2015-ös kiírásban a Bajnokok Ligája döntőjéig, egy mondata viszont sokak számára egyértelmű jele annak, hogy a játékos hamarosan távozik a Bayern Münchenből.

„Az olasz gárda nem véletlenül jutott el a BL-döntőig a múlt évadban, remekül teljesítettek. Már az előző szezonban is trófeákat nyertek, a Juventus nagyszerű klub. Egyelőre nem szeretném kommentálni a távozásommal kapcsolatos híreket, nincs mit mondanom – így Götze, aki ezek után sokkal érdekesebb gondolatokat osztott meg a világgal. – Úgy gondolom, hogy külföldön játszani, új tapasztalatokkal gazdagodni, új nyelvet, kultúrát megismerni talán vonzó lenne számomra. A karrierem korai szakaszában vagyok, lássuk, mit hoz a jövő!”

Kezdhetnek aggódni a bajor csapat szurkolói?

Mario Götze nyilatkozott a Goal.com-nak

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik