Hertha: Dárdait kíváncsivá tette játékosai „túl jó” hangulata

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.20. 17:31
Péntek este a Hertha BSC mérkőzésével rajtol a Bundesliga 2015–2016-os szezonjának 2. fordulója. Dárdai Pál együttese a Werder Brement fogadja, és győzelem esetén a tabella élére ugorhat – ideiglenesen biztosan.

Az első fordulóban a Hertha 1–0-ra nyert az Augsburg otthonában, míg a Werder hazai pályán 3–0-s vereséget szenvedett a Schalkétól. A berliniek nemcsak a bajnokságot kezdték győzelemmel, de a Német Kupában is sikerrel rajtoltak, az Arminia Bielefeld otthonában két góllal nyertek.

Ezen a héten az új szezon első hazai bajnoki mérkőzésére készülnek, és a hangulat kiváló a berliniek öltözőjében.

„A hangulat már-már túl jó. Kíváncsian várom, hogy ez milyen hatással lesz a csapat pénteki teljesítményére” – idézi Dárdai Pált a Berliner Zeitung. Az első fordulóban a Hertha 1–0-ra nyert az Augsburg otthonában, míg a Werder hazai pályán 3–0-s vereséget szenvedett a Schalkétól. A berliniek nemcsak a bajnokságot kezdték győzelemmel, de a Német Kupában is sikerrel rajtoltak, az Arminia Bielefeld otthonában két góllal nyertek.

Ezen a héten az új szezon első hazai bajnoki mérkőzésére készülnek, és a hangulat kiváló a berliniek öltözőjében.

„A hangulat már-már túl jó. Kíváncsian várom, hogy ez milyen hatással lesz a csapat pénteki teljesítményére” – idézi Dárdai Pált a Berliner Zeitung.

A két csapat legutóbbi bajnokiját a Werder nyerte meg februárban (2–0).

„Az nem feltétlenül rossz, ha a csapatomban van némi bosszúvágy, de nem akarok túlmotivált játékosokat. Egy héttel ezelőtt Roy Beerens megmutatta, milyen veszélyeket rejt az magában” – utalt Dárdai az Augsburg ellen kiállított játékosára, akire ezúttal nem számíthat.

Dárdai a 18 éves Maximilian Mittelstädtnak adhat lehetőséget a balhátvéd posztján, aki szerdán írta alá első, 2018-ig szóló profi szerződését. Dárdai úgy nyilatkozott, hogy biztos benne, fiatal játékosa bizonyít a legmagasabb szinten.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik