Hertha: hét perc – Dárdai Pál győzelmet érő taktikája

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.12. 10:35
Dárdai Pál taktikájában a győzelem receptje az, hogy a Hertha labdarúgóinak hétpercenként kell(ene) helyzetet kialakítaniuk.

„Az edzőnk mindig azt mondja, ha a mérkőzésen hétpercenként lesz egy esélyünk, akkor győzünk” – mondta Fabian Lustenberger, a berliniek csapatkapitánya.Fabian Lustenberger, a berliniek csapatkapitánya.

„Türelmesnek kell lennünk, nem szabad fejetlenül rohannunk. Az a tervünk, hogy hétpercenként kidolgozzunk egy helyzetet. Ennek elégnek kell lennie ahhoz, hogy megnyerjük a mérkőzést” – erősítette meg Dárdai Pál.

A másodosztályú Bielefeld vendégeként hétfőn 2–0-ra megnyert Német Kupa-meccsen ezzel nem is volt gond, de azzal a magyar edző is tisztában van: a bajnokságban ehhez gyorsabban kell játszaniuk. Látott is pár dolgot, amin muszáj javítaniuk.

„Kupaszenzáció Bielefeldben!” – esett kissé túlzásba a berliniek klubigazgatója, Michael Preetz a mérkőzés után Twitterre kitett posztján. Az osztálykülönbséget ugyanis illett igazolniuk, ettől függetlenül az elégedettségre minden okuk megvolt. A Hertha szombaton 15.30 órától az Augsburg vendégeként lép pályára legközelebb, a Bundesliga nyitányán.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik