Hertha: Erről a meccsről nem beszélünk többet – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.02. 09:07
Kétnapos szünetet adott játékosainak Dárdai Pál, miután a Hertha a hétvégi fordulóban 4–1-re kikapott otthon a Mönchengladbachtól. A berliniek magyar szakvezetője úgy nyilatkozott: ezúttal nem merülnek el a hibák elemzésében, sőt, egyáltalán nem kíván a találkozóval foglalkozni.

„Nem beszélünk erről a meccsről, nem akarom, hogy megzavarja a srácokat. Elfelejtjük és kész – mondta Dárdai Pál. – A játékosok két nap szünetet kaptak, hogy így tegyék túl magukat rajta. Nem volt esélyünk a Gladbach ellen, ebből nem lehet kiemelnünk a jó dolgainkat. Most már tudjuk, hogy milyen a legfelső szint, amit egy BL-csapat képvisel. Számunkra túl gyors volt minden tekintetben. Más csapatok ellen kell pontokat szereznünk. Kedden újrakezdjük.”Dárdai Pál. – A játékosok két nap szünetet kaptak, hogy így tegyék túl magukat rajta. Nem volt esélyünk a Gladbach ellen, ebből nem lehet kiemelnünk a jó dolgainkat. Most már tudjuk, hogy milyen a legfelső szint, amit egy BL-csapat képvisel. Számunkra túl gyors volt minden tekintetben. Más csapatok ellen kell pontokat szereznünk. Kedden újrakezdjük.”

„Nem szabad az ördögöt a falra festenünk. Pénteken a Hannover ellen rendkívül fontos mérkőzés vár ránk” – nyilatkozta Sebastian Langkamp, a Hertha védője.

„Ez a vereség nem idegesít minket. Hannoverben újra támadni akarunk, és megpróbáljuk kihozni magunknak a legtöbbet abból a találkozóból” – bizakodott Alexander Baumjohann, a berliniek középpályása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik