Felkészülés: Dárdai örült, Szalai végig játszott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.11. 18:44
Felkészülési mérkőzést játszott a törökországi Belekben Dárdai Pál csapata, a Hertha BSC és a Szalai Ádámot végig soraiban tudó Hannover. A Hertha Vedad Ibisevic góljával megérdemelten, 1–0-ra győzött a Hannover ellen. Jürgen Röber, a Hertha korábbi sikeredzője a helyszínen tekintette meg a találkozót.

Gyengén kezdett a Hannover, az első percekben csak a Herthának voltak helyzetei. Ennek ellenére a 26. percben a Hannovernek volt lehetősége megszerezni a vezetést egy középről elvégzett szabadrúgás után, de Salif Sané a kapu mellé fejelt. A 38. percben a Hertha Vedad Ibisevic révén megszerezte a vezetést.Vedad Ibisevic révén megszerezte a vezetést.

A második félidőben Dárdai Pál a teljes csapatot lecserélte, a Hannover viszont nem változtatott az összeállításán. A 47. percben óriási helyzet maradt ki, az első lövést Ron-Robert Zieler lábbal hárította, Haragucsi Genki ismétlése pedig a léc mellett süvített el.

A 67. percben ismét hatalmas Hertha-helyzet maradt ki, Tolga Cigerci lőtt kapura, de Zieler bravúrral védett. Szalai Ádám előtt a 80. percben adódott gólszerzési lehetőség, a labdát a Hertha kapusa, Marius Gersbeck hárította.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Hertha BSC (német)–Hannover (német) 1–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik