Hertha: Mindenkinek magába kell néznie – Dárdai

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.03. 07:24
A Hertha BSC kedden lezárta az átigazolási időszakban történteket, és elkezdett a Borussia Dortmund elleni szombati bajnokira készülni. Dárdai Pál vezetőedző előtte még egyszer szót ejtett a hétfőn fegyelmi okok miatt elküldött tunéziai Enisz Ben-Hatiráról.

„Mit mondhatnék? Amit kellett, elmondtunk az esetről. A döntést meghoztuk, tovább kell lépni – nyilatkozta Dárdai a szombati brémai meccs után a csapattársait bíráló Ben-Hatiráról, aki az Eintracht Frankfurtban folytatja a karrierjét. – Ez történt, mindenkinek magába kell néznie, miben hibázott. Elég ebből, lapozzunk, kezdjünk új életet úgy, hogy tanulunk a történtekből.”

A magyar vezetőedző ezután a Dortmund elleni meccsre összpontosított. Szombaton 15.30-tól a harmadik helyen álló Hertha a második BVB-t látja vendégül, és vannak kérdőjelek a csapatban. Per Skjelbred nem játszhat, a sérüléséből felépült Tolga Cigerci helyettesítheti, de még ő sincs százszázalékos állapotban. Mint amiként John Brooks sem: az amerikai kedden még könnyített edzésmunkát végzett, és elmondta róla Dárdai, hogy „akármennyire is kemény, ő is csak akkor játszhat, ha rendesen felkészül.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik