Bayern: Ribéry ezért mondott nemet a mesés kínai fizetésre

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.12. 10:27
Franck Ribéryt nem izgatja a pénz. Legalábbis a nagyon sok pénz. A Bayern München francia támadója saját bevallása szerint visszautasította annak a lehetőségét, hogy Kínában folytassa pályafutását, mert számára a trófeák fontosabbak a fizetésénél.

A 32 éves francia támadó 2015 márciusa óta rengeteget hiányzott sérülés miatt, február közepén tért vissza a pályára. A januári átigazolási szezonban arról szóltak a hírek, hogy a sztárok sorát Ázsiába csábító kínai klubok egyike mesés ajánlattal kereste meg Ribéryt, akinek a következő szezon végén jár le a szerződése a Bayern Münchennél.

„Nem a pénz számomra a legfontosabb. Ha az lenne, már Kínában lennék. Érkezett ajánlat, de nem érdekelt. Szeretném jól érezni magam Münchenben a szurkolókkal, és trófeákat nyerni 2017 nyaráig” – idézi a Bild Franck Ribéryt.

„Még mindig éhes vagyok a sikerre. Már kilenc éve vagyok itt, áprilisban 33 éves leszek. Nem maradt sok időm a futballban, talán kettő vagy három év még. A vezetőkkel már beszéltünk egy esetleges hosszabbításról, de konkrétum nem hangzott el. Boldog vagyok, nagyon szeretünk Münchenben élni a családommal” – tette hozzá a szélső.

Itt mindenem megvan, az emberek szeretnek. Ribéry és a Bayern egyszerűen összetartozik. Ez egy különleges és érzelmekkel teli kapcsolat” – zárta szavait Ribéry.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik