PSG: „Király leszel, szó szerint!” – A legmenőbb ajánlat Ibrának

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.02. 19:15
Zlatan Ibrahimovic kegyeiért Európa legnagyobb, leggazdagabb együttesei harcolnak, most azonban jött egy ajánlat, amellyel tényleg nehéz lesz versenyezni. Németországban különös extrával dobnák meg Ibrát egy aláírásért.

Hallott már a Rot-Weiss Oberhausenről? Nem? Pedig nem is olyan régen még a Bundesliga 2.-ben játszott a csapat. Igaz, azóta lefelé vezetett az útja, jelenleg már csak félprofiként szerepel a német negyedosztályban.

Ez viszont nem jelenti, hogy lejjebb adná a klub vezetése az igényeket, most épp tettek egy „visszautasíthatatlan” ajánlatot a csapatot kereső Zlatan Ibrahimovicnak.

Az európai topgárdák fizetési ajánlatával nem tudja felvenni az egylet a versenyt, így kitaláltak valamit, amivel mégis elcsábíthatnák a svéd klasszist. Ha Zlatan aláírna, a klub Oberhausen városát azonnal monarchiává alakítaná, és megkoronáznák királyként Ibrahimovicot.

És ez még nem minden! Ha ugyanis aláír a Párizsból távozó támadó, a régió nevezetes sörét, a König Pilsenert átneveznék „Ibrahimovic Pilsenerre”.

Hát lehet erre nemet mondani?

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik