NS: Dárdai elismeri, nem állnak jól; Vb-ezüstérmes akadály az elődöntőért – csütörtök

Vágólapra másolva!
2016.07.27. 23:24
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk:
Henning Berg, a Videoton vezetőedzője számára nem ismeretlen a dán bronzérmes, tavaly a Legia Warszawát irányítva alulmaradt a Midtjyllanddal szemben, most az akkori tapasztalatokat is felhasználva a fehérváriakkal továbbjutásra készül. A szakembert Galambos Dániel faggatta az esélyekről, no meg arról, fejben készül-e már a Manchester United elleni felcsúti összecsapásra.

♦ Ugyancsak Európa-liga-mérkőzésre készül a Hertha. Dárdai Pál, a német csapat edzője elismeri, hogy egyelőre nem áll túl j ól a berlini együttes, de a fáradtság ellenére bízik a Bröndby elleni sikerben, s azt is megtudtuk, miért nem az Olimpiai Stadionban játsszák a mérkőzést. Pietsch Tibor interjúja.

♦ Herczeg András, a Loki régi-új szakvezetője bemutatkozott a csapatnak, amint azt Zombori Andrásnak elmondta, nem ígér csodát, de a hétvégén a Gyirmót ellen győzelmet remél.

Az olimpiai éremesélyeseket bemutató sorozatunk a férfi párbajtőrcsapathoz érkezett. Rendkívül nehéz ágra került az Imre Géza, Boczkó Gábor, Rédli András összetételű együttes, amely a tartalék Somfai Péterrel kiegészülve a vb-ezüstérmes Dél-Korea ellen kezd Rióban. Mondjunk, nem lesz könnyű, pláne hogy győzelem esetén a franciák következnek.

♦ S még mindig olimpia. Kohán Gergely a kötöttfogású birkózók edzőtáborában járt, ahol nagy dobásokkal és nagy reményekkel találkozott. Az éremesélyes Lőrincz Tamás, Bácsi Péter, Lőrincz Viktor hármas kirobbanó formában van, Kiss Balázs azonban ismét gondokkal küzd.

Népsport-mellékletünkben ezen a héten felidézzük Tóth-Potya István zsenijét, a berlini olimpiát és a róla készült filmremeket, valamint a kilencek lázadását.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik