Bundesliga: a berlini lap már Dárdai Pál ünneplésére készül

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.10. 12:43
null
Az egyik német lapnál Dárdai Pál már szombaton „Berlin királya” lett (Fotó: Getty Images)
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) a VfB Stuttgartot 2–1-re legyőző Hertha BSC magyar vezetőedzőjét, Dárdai Pált méltatja a Berliner Zeitung, amely már azt fejtegeti, milyen módon lehetne megünnepelni a szakembert, ha a Bundesligában tartja a Herthát.

 

Az egyik német lap úgy számolt be a Hertha BSC VfB Stuttgart elleni 2–1-re megnyert kiesési helyosztójáról, hogy Dárdai Pált „Berlin királyának” nevezte és jelképesen a magyar szakember fejére tett egy koronát.

A Berliner Zeitung szerint még korai az ilyesfajta ünneplés, hiszen a Herthának a Stuttgart elleni találkozó után a hátralévő három bajnokit (a Köln és a Wolfsburg elleni idegenbeli és a Bochum elleni hazai meccseket), valamint az esetleges osztályozót is sikeresen kell megvívnia a bennmaradás eléréséhez.

Amennyiben viszont sikerül a csapat élére harmadszor kinevezett magyar szakembernek élvonalban tartania a Herthát, akkor Dárdainak emlékművet kell állítani, illetve lelátói szektort kell róla elnevezni a berlini Olimpiai Stadionban – írja a berlini lap.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik